Sportways Expatkamp

Expatkamp voor Nederlandse expatkinderen, Expat Camp for kids in the Netherlands
English language Nederlandse taal

LASTIG HE? DAT NEDERLANDS!

Young Expat Services heeft in samenwerking met SportWays hockeykampen een sportief én leerzaam expatkamp georganiseerd, speciaal opgezet voor expatkinderen. Tijdens het kamp wordt er bewust Nederlands gesproken, óók tijdens het hockeyen.

Meer informatie   Aanmelden

Meer informatie over het Expatkamp

Voor wie?

Als expatkind is het heerlijk om weer even terug in Nederland te zijn, al is de Nederlandse taal soms best lastig. Het expatkamp is perfect voor Nederlandse kinderen die in het buitenland wonen en graag hun Nederlands willen verbeteren.
Ook buitenlandse expatkinderen, die nu in Nederland wonen, zijn welkom op het expatkamp. Wel is er de voorwaarde dat er al enige kennis van de Nederlandse taal is, zodat ze goed mee kunnen komen met hun leeftijdgenootjes.

Spelenderwijs leren

Naast alle sociale activiteiten krijg je 1,5 uur per dag les in kleine groepjes. Onderling ga je de strijd aan met originele en leuke spelletjes over de Nederlandse taal. Het spelenderwijs leren bevordert het onthouden en toepassen van spellings- en taalregels. Ook is er aandacht voor de woordenschat.
Nederlandse taallessen op het kamp zullen gegeven worden door Drs. Eline Hausel, oprichter van Young Expat Services. Zij heeft ruime ervaring als docent op zowel internationale als lokale Nederlandse scholen.

Hockeytraining

Naast de taallessen en sociale activiteiten is er ook veel ruimte voor sport. Tijdens het hockeykamp leer je de basis van het hockeyen of kan je werken aan het perfectioneren van jouw hockeyskills. De groepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau.
Begeleiding vindt plaats door ervaren SportWays trainers. Leen hockeysticks zijn aanwezig.

Ik hou van Holland!

Young Expat Services zorgt ervoor dat leren in de vakantie leuk is! Zo is er tijdens de kampweek ook een "Ik houd van Holland" dag en staan alle lessen ook volledig in het teken van dit thema.
Omdat er tijdens de week alleen maar Nederlands gesproken wordt, zal het leren ongemerkt gaan.

Nederlands onderwijs in het buitenland:

Na het Expatkamp kun je online je Nederlands bijhouden via languageone.nl Expatkamp werkt graag samen met deze partner.
LanguageOne is wereldwijd thuis in het verzorgen van Nederlands onderwijs in het buitenland. LanguageOne biedt in nauwe samenwerking met lokale en internationale scholen moedertaalonderwijs aan op hoog niveau.

 

Bezoek onze Facebookpagina Email ons voor meer informatie

De expatkampen

Contact us now